Doelgroepen

Wij hebben zo vaak om ons heen gezien dat bij bewegwijzeren, buitenreclame en presentatie vanuit een product wordt gedacht: “Dit hebben we nu eenmaal in het programma en dat gaan we dus leveren”. Evenveel keer hebben wij gezien dat het daardoor mis ging in de visuele communicatie en presentatie. Daarom heeft Face Signing voor verschillende doelgroepen een verschillende aanpak bedacht. Daarom hebben wij vanuit het specifieke karakter van een groot aantal doelgroepen al een idee ontwikkeld voor visuele reclame. Een idee doelgroepen bewegwijzeren, waar wij vervolgens de producten bij hebben bedacht.

Zeer specifiek inderdaad ! Want de visuele communicatie in een winkel vraagt nu eenmaal een andere aanpak dan die in een stadhuis. En bij de notaris in de oude binnenstad hoort nu eenmaal een andere uitstraling dan bij het vervoersbedrijf op een industrieterrein. En de bewegwijzering in een ziekenhuis is wel even iets anders dan een paar deurborden of hangborden. Het klinkt logisch, maar de praktijk bewijst vaak anders. Wij bewijzen u dat het ook anders – en beter – kan.

Valt u toevallig niet onder één van de genoemde doelgroepen ? Natuurlijk bent u ook dan bij ons in goede handen. Want onze creativiteit is nog lang niet op. Belt u ons ?

Top